11 & 12 oktober Don’t Grow Up! bij Kunst & Kids Café

Op woensdag 11 oktober & donderdag 12 oktober 2017 is er een Don’t Grow Up! korte kinderfotoshoot bij Kunst & Kids Café – Speciaal voor de kleinste kleintjes (0- 4 jaar) ben ik in het te gekke nieuwe Kunst & Kids café in Acaciastraat, Bomenbuurt waar je heerlijk van een koffietje geniet, terwijl je kleintje heerlijk speelt. Wat zijn we blij met deze aanwinst in de buurt!!

Ik zal een ‘eigen stukje’ tot mijn beschikking hebben waar ik een studio opbouw. Bij lekker weer gaan we natuurlijk lekker naar buiten in de super gave tuin van het Kunst & Kids Café. Samen met de kindjes maak ik de meest spontane foto’s en streef ik ernaar ze op de foto te zetten echte zoals ze zijn! Neem vooral je lievelings knuffel/ hoedje/ auto mee!

  • Woensdag 11 okt >> 09.15- 11.15 uur
  • Donderdag 12 okt >> 09.15- 12.15 uur

De DGU! kinderfotoshoot biedt jou/ jullie de mogelijkheid om voor een kleiner prijsje je kid(s) op de foto te zetten. Niet alleen maar stil zitten, geen stijve studiofotografie. Kinderen willen bewegen/ in gedachten wegzinken/ doen wat ze willen en dat mag! 15 a 20 min | 8 HR foto’s in je mail | €50.  Let op! Beperkt plek!!

Mee doen? Mail naar lotphilipsen@gmail.com voor een plekje! Hopelijk zien we elkaar snel!

Lot

http://kunstenkidscafe.nl/

http://kunstenkidscafe.nl/

 

1 Comment to "11 & 12 oktober Don’t Grow Up! bij Kunst & Kids Café"

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *