VOL!! 16 september EXTRA DAG Don’t Grow Up! nr 7

Jeetje!! Het gaat altijd wel binnen 1 of 2 dagen vol, de DGU! kindershoots, maar dit keer was het binnen 1,5 uur vol en nog een wachtlijst erbij! Was er een beetje ondersteboven van! Daarom heb ik besloten om een extra dag in te plannen en niet te veel mensen te moeten teleurstellen.Maar nu is ook deze dag vol. Je kunt wel altijd op de wachtlijst komen te staan als er iemand uitvalt. Mail naar lotphilipsen@gmail.com

Nog even de bijbehorende info:

YES! Hij komt er weer aan! Inmiddels bij de meesten van jullie goed bekend: de Don’t Grow Up! kinderfotoshoot, de 7e editie alweer! Nog 1 keertje lekker buiten voor we de herfst in gaan.

De Don’t Grow Up! kinderfotoshoot biedt jou/ jullie de mogelijkheid om voor een kleiner prijsje je kid(s) op de foto te zetten. Niet stil zitten op een krukje, geen stijve studiofotografie. Kinderen willen bewegen/ in gedachten wegzinken/ doen wat ze willen en dat mag! We zijn weer lekker buiten, dit keer rondom strand en duinen bij Strandpaviljoen Zuid!

HOE WERKT HET?

  • Op zaterdag 16 september en zondag 17 september 2017 aanstaande deel ik de dag in blokken van 15 a 20 minuten tussen 10.00- 15.00 uur.
  • Je kiest in overleg een blok, die ik voor je reserveer,
  • Je betaalt bij aanvang contant €50 (pinnen kan helaas niet)
  • Je ontvangt binnen een 10 dagen 8 HR foto’s in je mailbox.
  • 1 regel: alleen kinderen :) (maximaal 3 kids per blok, meer blokken afnemen mag!)
  • leeftijd 0- 12 jaar

Niets meer, niets minder!  Heb je nou een heel tof hoedje, favoriet fietsje, allerliefste knuffel of de stoerste zonnebril die nooit af mag? Neem het mee!

De Don’t Grow Up! kindershoot zit altijd heel snel vol, dus mail snel voor de tijden naar lotphilipsen@gmail.com, dan kun je nog kiezen! Vertel gelijk even wie er komt en zijn of haar leeftijd.

Ik zie jullie 16 of 17 september!!  Lieve groet van Lot

 

DGU!7_uiting

Bewaren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *