VOL!! 21 FEBRUARI ‘DON’T GROW UP!’ KINDERSHOOT

VOL GEBOEKT!! Toch nog interesse? Mail snel voor de nieuwe datum, die heel binnenkort volgt! lotphilipsen@gmail.com

Eindelijk! Daar is hij op veel verzoek! De eerste ‘Don’t Grow Up!’ kindershoot komt eraan en biedt jou/ jullie de mogelijkheid om voor een kleiner prijsje je kid(s) op de foto te zetten in de studio. Niet stil zitten op een krukje, geen stijve studiofotografie. Kinderen willen bewegen/ in gedachten wegzinken/ doen wat ze willen en dat mag! Er zijn verschillende achtergronden waar jullie uit kunnen kiezen en allerlei accessoires, attributen en lekkers waarmee het allemaal een groot feest wordt!

DSC_0473

DSC_0309

DSC_0465 

 

Op zondag 21 februari aanstaande deel ik de dag in blokken van 15 minuten tussen 13.00- 17.00 uur. Je kiest een blok, die ik voor je reserveer, betaalt bij aanvang contant €45 (pinnen kan helaas niet) en je ontvangt binnen een paar dagen 8 HR foto’s in je mailbox. Niets meer, niets minder. Er zijn 15 plekken. Mail snel voor de tijden naar lotphilipsen@gmail.com, dan kun je nog kiezen! Vertel gelijk even wie er komt en zijn of haar leeftijd.

Heb je nou een heel tof hoedje, favoriet fietsje, allerliefste knuffel of de stoerste zonnebril die nooit af mag? Neem het mee!

  • Leeftijd 0- 12 jaar
  • Maximaal 3 kinderen per blok
  • Meer info over aanvang voor shoot bij aanmelding
  • Locatie ‘Don’t Grow Up!: In de Stadswerkplaats Den Haag– Narcislaan 4 2555 LT Den Haag (gratis parkeren).

www.facebook.com/StadswerkplaatsDenHaag

www.facebook.com/lotphilipsenphotography

DSC_0056ZW

4 Comments to "VOL!! 21 FEBRUARI ‘DON’T GROW UP!’ KINDERSHOOT"

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *