Welkom op lotphilipsen.nl !

Hallo! Welkom op lotphilipsen.nl !

 

Ik zal me aan je voorstellen: Lot Philipsen, moeder van 2 toffe kinderen Beer (7) & Pippa (3) en ik ben nog steeds verliefd op hun vader Karel, mijn knappe man. Geboren en getogen in Den Haag. Lifestyle fotografe. Mijn liefde voor fotografie ontstond al als klein meisje met mijn vaders analoge fotocamera op de camping in Frankrijk. In mijn ‘twenty-something’ jaren op de kunstacademie (interieurarchitectuur) groeide de liefde voor fotografie door tijdens een minor fotografie en een super enthousiaste leraar. Zo ontwikkelde zich dat door naar de Fotovakschool. Nog steeds blijf ik bezig met ontwikkelen, want dat stopt eigenlijk nooit.

Mijn stijl van fotograferen is wat grof. Ik houd van wat rauwere beelden met harde lijnen en contrasten. Hiermee onderscheid ik me ook van andere fotografen. Ik streef naar een documentaire-achtige fotografie of lifestyle fotografie. Ik zoek altijd naar momenten. Momenten tussen mensen, momenten van het perfecte licht. Net die meeuw die langs vliegt, net dat vonkje tussen twee mensen. Het duurt soms maar twee seconden. Door mijn achtergrond bekijk ik ieder moment en iedere shoot op zich en zoek de originaliteit erin. Ik bekijk dit apart, want ieder mens is verschillend en verdient een ‘eigen’ beeld en dus een eigen fotoshoot! Ik zorg ervoor dat je een prachtige herinnering krijgt precies zoals jullie zijn

In mijn generatie zijn er veel fijne vrienden/ vriendinnengroepjes, waanzinnige bruiloften, mooie zwangerschappen en nog toffere gezinnen, die ik graag op de foto zet. Het liefst allemaal op hun eigen manier. Wat is herkenbaar voor jou of jouw gezin? Wat past bij jullie? Samen met jou kom ik vaak op de leukste ideeën: van het ‘uitbeelden’ van het eeuwen oude Laatste Avondmaal met een paar te gekke meiden of een stoere maternity- shoot in een rauwe loods tot een romantische bruiloft in het mooie Frankrijk.

Door de diversiteit van de fotoshoots ben ik zo van dit werk gaan houden, het is echt te gek! Niet te vergeten zijn de foto-opdrachten met kinderen. Doordat ik het liefst met ze naar buiten ga, levert dit vaak zulke dynamische en originele beelden op! Ik laat ze gaan en loop er rustig tussendoor met mijn camera.

Ook doe ik graag mijn eigen werk en op het moment ben ik weer druk bezig met ideeën uitwerken en inspiratie op doen. Zo houd ik mijn fotografie origineel en fris.

Wil je meer weten over mijn werk of wil je informatie over een fotoshoot? Neem contact met mij op en vertel me jouw ideeën! Ik doe veel fotografie in Den Haag, maar ga ook regelmatig een stuk verder Nederland in. Of verder, alles kan in overleg! Dus zoek je een fotograaf in Den Haag of elders, bel of mail mij gewoon even!

Wellicht tot snel en veel plezier op de site!

 

Lot Philipsen

lotphilipsen@gmail.com

06444 66 266

wed13

Lot op FACEBOOK

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *