About me

 

                                             IMG_4019          IMG_4018_          9D0A20BC-CA21-49D9-AFF0-B7587BB55AC2

 

 

Hallo! Welkom op mijn website!

Ik zal me aan je voorstellen: Lot Philipsen, moeder van 2 toffe kinderen Beer (10) & Pippa (6). Geboren en getogen in Den Haag. Mijn liefde voor fotografie ontstond al als klein meisje met mijn vaders analoge fotocamera op de camping in Frankrijk. In mijn ‘twenty-something’ jaren op de kunstacademie (interieurarchitectuur) groeide deze liefde door tijdens een minor fotografie en een super enthousiaste leraar. Zo ontwikkelde zich dat door naar de Fotovakschool. Nog steeds blijf ik bezig met ontwikkelen, want dat stopt eigenlijk nooit.

Mijn stijl van fotografie is soms wat grof. Ik houd van wat rauwere beelden met harde lijnen en contrasten. Hiermee onderscheid ik me ook van andere fotografen. Ik zoek altijd naar momenten. Momenten tussen mensen, momenten van het perfecte licht. Net die meeuw die langs vliegt, net dat vonkje wat tussen twee mensen is. Het duurt soms maar twee seconden. Door mijn achtergrond bekijk ik ieder moment en iedere shoot op zich en zoek de originaliteit erin. Ik bekijk dit apart, want ieder mens is verschillend en verdient een ‘eigen’ beeld.

In mijn generatie zijn er veel fijne vrienden/ vriendinnengroepjes, waanzinnige bruiloften, mooie zwangerschappen en nog toffere gezinnen, die ik graag op de foto zet. Het liefst allemaal op hun eigen manier. Wat is herkenbaar voor jou of jouw gezin? Wat past bij jullie? Samen met jou kom ik vaak op de leukste ideeën: van het ‘nabootsen’ van het Laatste Avondmaal met een paar te gekke meiden of een stoere maternity- shoot in een rauwe loods tot een romantische bruiloft in het mooie Frankrijk.

MAAIKE_DEF copy    DSC_0137    wed17

Door de diversiteit van de fotoshoots ben ik zo van dit werk gaan houden, het is echt te gek! Niet te vergeten zijn de foto-opdrachten met kinderen. Doordat ik het liefst met ze naar buiten ga, levert dit vaak zulke dynamische en (daardoor) originele beelden op. Ik laat ze gaan en loop er rustig tussendoor met mijn camera.

kids0 DSC_0119 DSC_0329 DSC_0682_

Ook doe ik graag mijn eigen werk en op het moment ben ik weer druk bezig met ideeën uitwerken en inspiratie op doen. Zo houd ik mijn fotografie origineel en fris.

Wil je meer weten over mijn werk of wil je informatie over een shoot? Neem contact met mij op en vertel me jouw ideeën! Ik doe veel fotografie in Den Haag, maar ga ook regelmatig een stuk verder Nederland in. Of verder, alles kan in overleg! Dus zoek je een fotograaf in Den Haag of elders, bel of mail mij gewoon even!

VOOR DE TARIEVEN KLIK JE OP DEZE LINK: TARIEVEN FOTOSHOOTS

Wellicht tot snel en veel plezier op de site!

Lot Philipsen

lotphilipsen@gmail.com

06444 66 266

Lot Philipsen op FACEBOOK

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren