Don’t Grow Up! kinderfotoshoot- GOEDE DOEL EDITIE LESBOS!!

Yes!! De eerste Don’t Grow Up! van 2018 komt eraan! En wel direct een heel speciale, want we binden er een prachtig goed doel aan vast! De helft van jullie investering (en missch nog een beetje extra…) gaat naar het mooie ‘Home restaurantwww.homeforaday.gr. in Lesbos.
Kijk snel in het filmpje naar het verhaal van Nikos en Katerina en hun waanzinnig mooie en ontroerende werk op Lesbos…..

http://share.ajplus.net/shared/36136

De Don’t Grow Up! kinderfotoshoot biedt jou/ jullie de mogelijkheid om voor een kleiner prijsje je kid(s) op de foto te zetten. Niet stil zitten op een krukje, geen stijve studiofotografie. Kinderen willen bewegen/ in gedachten wegzinken/ doen wat ze willen en dat mag! Dit keer 1 dag in Amsterdam en 1 dag in Den Haag! In Amsterdam zetten de schatten van Elskes Kast, het grootste kindercastingbureau van Nederland (www.elskeskast.nl) hun deuren voor ons open. In Den Haag was Beachclub Bora Bora direct enthousiast en geeft ons een mooi plekje aan het Scheveningse strand! Thank you!!!

HOE WERKT HET?

# Op zaterdag en zondag 24 & 25 maart 2018 deel ik de dag in blokken van 15 a 20 minuten tussen 10.00- 15.00 uur.
# Je kiest in overleg een blok, die ik voor je reserveer,
# Je betaalt bij aanvang contant €50 (pinnen kan helaas niet)
# Je ontvangt binnen een 10 dagen 8 HR foto’s in je mailbox.
# 1 regel: alleen kinderen 🙂 (maximaal 3 kids per blok, meer blokken afnemen mag!!)
# leeftijd 0- 12 jaar

Niets meer, niets minder! Heb je nou een heel tof hoedje, favoriet fietsje, allerliefste knuffel of de stoerste zonnebril die nooit af mag? Neem het mee!

De Don’t Grow Up! kindershoot zit altijd heel snel vol, dus mail snel voor de tijden naar lotphilipsen@gmail.com, dan kun je nog kiezen! Vertel gelijk even wie er komt en zijn of haar leeftijd.

Ik zie jullie 24 & 25 maart!!

Lot

Uiting_DGU!11_HomeForADay

Bewaren

Bewaren

Bewaren

1 Comment to "Don’t Grow Up! kinderfotoshoot- GOEDE DOEL EDITIE LESBOS!!"

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *