Het perfecte cadeau voor de feestdagen!

Zou je hem graag geven of krijg je hem het liefst?

Met de CADEAUBON van Lot Philipsen Photography geef je een uniek cadeau deze kerst (of wordt het een nieuwjaars-cadeau?). Hij is speciaal voor deze feestdagen van 2016 gemaakt. Wat is er speciaal aan? Je geeft een korte, halve fotoshoot incl. het aanleveren van 15 mooie HR foto’s en betaalt dus ook de helft, maar € 100,- ! Het is voor iedereen een dure maand en met deze aanbieding kun je wellicht toch je mooie vriendin, lieve moeder, beste vriend, leuke collega of toffe kind iets geven waar hij of zijn gegarandeerd heel blij mee zal zijn.

Hoe de invulling zal zijn, dat overleg ik met degene die de bon heeft gekregen en zo krijg je een fotoshoot die naar wens kan worden ingevuld. Bijvoorbeeld een beste vrienden-fotoshoot, zwangerfotoshoot, newbornfotoshoot, huwelijksaanzoek fotoshoot, vriendinnenfotoshoot, een familie- of gezinsfotoshoot, het kan allemaal. Ook kun je ervoor kiezen om met de cadeaubon korting te krijgen op een ‘gewone’ fotoshoot. Dan gaat het van de de prijs af die we eerder afspreken (afhankelijk van de wensen van de desbetreffende fotoshoot).

Mail naar lotphilipsen@gmail.com wanneer je graag een bon wilt halen en verras een dierbaar iemand met dit gave cadeau deze kerst….

MERRY X-MAS AND A HAPPY NEW YEAR!! 🙂

Lot

TESTKerstCadeaubonLotPhilipsenFotoshoot_1

De cadeaubon is een half jaar geldig na uitgiftedatum en is niet geldig in combinatie met andere acties. Actie duurt t/m 10 januari 2017.

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

1 Comment to "Het perfecte cadeau voor de feestdagen!"

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *