Vriendinnenshoot/ vrijgezellenshoot (klik voor meer foto’s)

Wat heb ik al een hoop gezelligheid in de vele vriendinnenfotoshoots en/of vrijgezellenshoots gehad! Soms in Den Haag en soms op locatie ergens anders in Nederland. In de studio (vaak Studio Scheef) of buiten. Verschillende ideeën zijn de revue gepasseerd en zo konden we elke fotoshoot passend maken voor de dames die op de foto gingen.

DSC_0505_2DSC_0348

 

Meest populair is de ‘Last Supper- fotoshoot‘, de ene keer iets pikanter dan de andere keer, maar altijd elegant. Het blijft een super gaaf decor om met je leukste vriendinnen in de staan en die perfecte gave foto te schieten. Wat een coole activiteit voor de vrijgezellendag! Zoveel goede reacties op deze foto, word er telkens weer zo blij van!

              MAAIKE_DEF       DSC03999

En binnenkort komt het buitenseizoen weer met de Bohemian of Gypsy White fotoshoots in de duinen en op het strand of bos.

DSC_0253        DSC_0287_

Het leukste is dat ik vaak samen met de klant op de leukste ideeën kom. Bijvoorbeeld een variant op de Last Supper shoot werd een gaaf gestyled-de set met klassieke uitstraling met ‘Rembrandt-gevoel‘. Nu paste alle 15 personen er ook op!

DSC03078

En met de dames van de meest recente fotoshoot kwamen we tot een super gaaf resultaat, helaas blijft de foto prive. De foto is gewaagd en jeetje! wat zien ze er ontzettend mooi uit!

Zo gaat het dus. SAMEN doen we het. Op deze manier ontplooien zich steeds weer nieuwe ideeën, echt geweldig!

Bedankt allemaal en ik ben reuze benieuwd wat 2017 weer gaat brengen… Een nieuw concept wat de komende tijd wordt uitgewerkt is de ‘boudoir- fotografie‘. Nu al zin in!

 

Lot

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *